Arriva en NS zetten extra treinen in voor ‘The Passion’

Arriva Treinen

Arriva en NS zetten extra treinen en langere treinen in om bezoekers van The Passion te vervoeren. Ook worden er indien nodig extra bussen ingezet. Met de inzet van extra medewerkers in de treinen en op het station, is Arriva goed voorbereid op de bezoekers die met het openbaar vervoer naar de Friese hoofdstad komen voor dit evenement.
Na afloop van het evenement worden extra treinen ingezet om de bezoekers te vervoeren. Naast dat er langere treinen worden ingezet, rijden er drie extra treinen naar Sneek, Harlingen en Groningen. Deze treinen vertrekken om:
  •         22.41 uur Leeuwarden-Sneek
  •         22.44 uur Leeuwarden-Harlingen
  •         22.50 uur Leeuwarden-Groningen

Ook rijdt de trein van 22.21 uur naar Sneek door tot Stavoren.

Behalve de treinen zet Arriva waar nodig ook extra bussen in om de bezoekers te vervoeren. Vanwege de afsluiting van enkele wegen in het centrum van Leeuwarden gelden er voor sommige buslijnen omleidingsroutes. Deze kunnen reizigers raadplegen via de website van Arriva.

De Nederlandse Spoorwegen zetten na afloop van The Passion in Leeuwarden extra en langere treinen in van Leeuwarden naar Zwolle. Verder zijn NS-medewerkers op het station in Leeuwarden aanwezig om bezoekers na afloop te begeleiden en daar waar nodig van extra informatie te voorzien.

Vertrektijd extra trein uit Leeuwarden: 23.08 uur, aankomst in Zwolle 00.11 uur.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


UA-37302276-1