Cambuurstadion speelt cruciale rol in The Passion

the passion cambuur

Woensdagavond mocht de pers een kijkje komen nemen bij de opnames van The Passion in Leeuwarden. In het Cambuurstadion waren de hoofdrolspelers aanwezig om daar enkele scènes op te nemen die tijdens de live show op 13 april worden vertoond. The Passion vertelt het lijdensverhaal van Jezus Christus aan de hand van Nederlandstalige popsongs door onder anderen Elske DeWall, Roel van Velzen en Omri Tindal. Tussen de opnames door namen zij, samen met producent Jacco Doornbos, de tijd om alle camerateams te woord te staan.

Roel van Velzen probeert de rol van Judas zo goed mogelijk invulling te geven. Het zingen en acteren in de openbare ruimte van een stad vindt hij een bijzondere ervaring. Omri Tindal vindt het verbazingwekkend hoe toepasselijk de liedjes die gebruikt worden in The Passion zijn. Elske DeWall is ontzettend blij met haar rol als Maria. Dat zij deze mag vertolken in haar eerdere woonplaats Leeuwarden ziet zij als een extra geschenk. Volgens producent Jacco Doornbos heeft ook Leeuwarden prachtige locaties die de scènes van The Passion goed ondersteunen. Dwight Dissels, die Jezus speelt, is blij dat hij zijn geloof over kan brengen middels een prachtig muzikaal livespektakel.

En wie meer wil zien van The Passion in Leeuwarden, die kan het op 13 april live meemaken op het Zaailand. En wil je niks missen van The Passion in Leeuwarden, dan kun je op 13 april de show live meemaken op het Zaailand of gewoon thuis bij de EO op NPO1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


UA-37302276-1