Mijn mooie tuin

Mijn mooie tuin met Peter en Margreet van Woudenberg

In Fryslân zijn diverse soorten tuinen te ontdekken. Kasteeltuinen, heemtuinen, moestuinen en volkstuinen. Gert Huisman bezoekt de mooiste of opmerkelijkste.
In deze aflevering zien we Peter en Margreet van Woudenberg uit Delfstrahuizen.

Mijn mooie tuin met mevrouw Munanah

Mevrouw Munanah komt uit Indonesië, maar woont in Friesland. Ze houdt van mooie kleurige bloemen, maar ook van lekker fruit. Waar het kan probeert ze dit allemaal in haar eigen mooie tuin terug te laten komen.

Mijn mooie tuin met Tjitske ten Broek

Tjitske ten Broek uit Stiens heeft een passie voor tuinieren. Ze wil er zelf zoveel mogelijk over weten, maar ze probeert haar kennis ook over te dragen aan anderen. Gert Huisman bezoekt haar mooie tuin.

Mijn mooie tuin met de heer en mevrouw Wille

De heer en mevrouw Wille zijn het liefst zo veel mogelijk in hun mooie tuin. Er staat een diversiteit aan planten en bloemen, en mevrouw Wille zorgt dat er mooie beelden neergezet worden. Uiteindelijk hebben ze er samen een mooi geheel van gemaakt, dat eigenlijk nooit helemaal af is.

Mijn mooie tuin met Nel Noppe

In deze aflevering van ‘Mijn mooie tuin’ bezoekt Gert Huisman de tuin van Nel Noppe. Nel woont met haar man in een oude boerderij aan de rand van Leeuwarden. Ze hebben hier tevens een Bed & Breakfast. In haar haar tuin ervaart Nel de rust van het buitengebied, en tevens de gemakken van de grote stad.

Mijn Mooie Tuin met Alie Lebbink

In het mooie Mantgum woont Alie Lebbink. Alie bewoont een karakteristieke woning, en daar hoort ook een mooie tuin bij. Alie brengt hier dan ook graag de nodige tijd door.

Mijn mooie tuin met Hillie Huisman

Dat je voor een mooie tuin niet altijd in een buitengebied hoeft te wonen bewijst Hillie Huisman. Zij woont midden in het centrum van Leeuwarden, maar is de eigenaar van een prachtig stuk grond. Hier maakt ze dan ook volop gebruik van.

Mijn Mooie Tuin over de Moestuin in Nijlân

Het is leuk om als wijk met z’n allen activiteiten te organiseren.
Bewoners van de Leeuwarder wijk Nijlan hebben met elkaar een moestuin aangelegd. En iedereen die een bedrage levert mag ook oogsten.

UA-37302276-1