Laatste uitzending van GPTV een feit

TV met GPTV

Na ruim twintig jaar komt er een einde aan de uitzendingen van GPTV. Onder de huidige economische omstandigheden is het niet meer verantwoord het bedrijf voort te zetten. Vanaf komende maand bent u dus aangewezen op andere nieuwsbronnen. In deze uitzending blikken wij nog een keer terug op het geweldige feestje dat televisiemaken de afgelopen jaren was.

Dit was het dan. Het einde van De Zender van Friesland, maar ongetwijfeld ook een nieuw begin. Wij danken onze trouwe kijkers voor alle aandacht. Ook voor de hartverwarmende reacties die we afgelopen dagen mochten ontvangen. Fryslân, wij wensen u veel positief nieuws toe!

2 Comments on Laatste uitzending van GPTV een feit

  1. Jammer…Jammer. niet alleen voor de sponsors, maar in het bijzonder voor de kijkers. We zullen het missen. jullie inzet om deze zender met heel veel enthousiastme te bestieren is een groot compliment waard. Míjn advies is om opnieuw iets op te starten. Misschien eerst even rust en nieuwe inspiratie opdoen- EN OPNIEUW beginnen. Wat het nieuws betreft in oost Friesland, dat wil ik wel voor mijn rekening nemen. Ik woon nu in Burgum en heb alle spullen die nodig zijn. Woud, ik en velen met mij vinden het super jammer dat GPTV verdwijjnt. Groeten en sterkte van Dick Martens

  2. Met ontzetting hoorden wij het nieuws dat GPTV het bijltje er bij neer gooit. Wij kijken al jaren en genieten dagelijks van Uw vakkundige en positieve weergave van en commentaren op het nieuws in Friesland. Wat moet er gebeuren om U Uw werk te kunnen laten voortzetten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


UA-37302276-1