Boot Holland zeer succesvol ondanks lichte bezoekersdaling

Boot Holland

De zevenentwintigste editie van Boot Holland is een groot succes geweest. In alles was te merken dat het vertrouwen in de economie zich ook steeds meer uitbetaalt in de watersportbranche. Standhouders deden goede zaken en sinds jaren steeg het aantal directe verkopen op de beurs. Na jaren van stabiliteit zat de beurs ook weer in de lift met het bezette vloeroppervlak. De beurs was groter dan vorig jaar en had een aantal bijzondere primeurs.

Vooral de Varende Villa van Lecowa B.V. was een van de grote blikvangers op de beurs. Bezoekers stonden in de rij om een kijkje te mogen nemen.

Varende Villa
De varende villa van Lecowa bv

Boot Holland 2017 werd bezocht door 35.540 bezoekers. Dit is iets minder dan de voorgaande editie. Dit kwam grotendeels door een minder druk bezochte zondag. De organisatie schrijft dit toe aan sneeuwval in veel plekken in ons land waardoor sommige bezoekers van verder weg het lieten afweten.

Ondanks iets minder bezoekers kijkt de organisatie van Boot Holland terug op een meer dan goed verlopen 27e editie. ‘Over de hele breedte viel op te merken dat de interesse en verkopen voor en van de producten op de beurs toenemen’, aldus beursmanager Pieter Fokkema.

De volgende editie van Boot Holland zal plaatsvinden van 9 t/m 14 februari 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


UA-37302276-1