Hert fan Fryslân – Bram en Rinnie de Groot met Namaste

namaste

De een gaat tijdens vakantie op het strand liggen. De ander bezoekt kerken of musea. Voor Bram en Rinnie de Groot uit Franeker is dat niet de ideale vakantie-invulling. Als zij op vakantie gaan zien ze het als hun plicht om andere mensen te helpen. Het bewustzijn dat wij in welvaart leven en anderen nauwelijks iets hebben. Dat houdt hen bezig. Maar dan nog is de vraag hoe kom je dan op het idee om een stichting te beginnen met een bijzonder doel.
Maar vakantie is toch ook een beetje de bloemetjes buiten zetten. Wordt vakantie op deze manier niet een al te serieuze zaak?

DIT PROGRAMMA WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE PROVINCIE FRYSLÂN
Naast de bijzondere besteding van hun vakantietijd, neemt het Project eigenlijk het hele jaar een dominante plaats in in het leven van Bram en Rinnie. In de zomer wordt bijna elke jaarmarkt of braderie in Friesland door hen bemand met een stand. Maar veel is afhankelijk van de hulp van acties van andere. Het Krystteam van Tzum was de afgelopen jaren een hele grote sponsor, maar ook die vijf euro op straat of de plotselinge gift op de bankrekening van de stichting vormt de basis van al meer dan 100 kinderen met een nieuw toekomstperspectief.
Uw hulp is dus nodig. Wat zou het mooi zijn als we de komende maand met z’n allen Project Namaste zouden adopteren. Op de Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen kunt u Bram en Rinnie treffen, maar ook een gift op bankrekening NL80 RABO 0320.495.442 is natuurlijk van harte welkom. Simpel gesteld: het is allemaal afhankelijk van geld:


Wilt u ook uw financiële bijdrage leveren?

Dan kunt u dit storten op het rekeningnummer (NL80 RABO) 0320.495.442 EUR, ten name van A.de Groot, ter attentie van NAMASTE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


UA-37302276-1