Citroen Sorbetijs, yoghurtijs bosvruchten, Fryske dúmkes roomijs of amandel roomijs. Het water loopt je al in de mond bij het horen van deze namen alleen al. En met enkele warme dagen voor de deur kun je bijna niet wachten om je tanden in die heerlijke ijskoude lekkernij te zetten. Bakker Henk van der Heide, bankier Jos Blom en marketeer Niels Grootenboer delen een passie voor ijs en hebben een eigen ijsfabriek opgezet in Surhuisterveen, waar zij ambachtelijk ijs maken van biologische melk. En mocht je tijdens die warme dagen geen zin hebben om erop uit te gaan om een ijsje te scoren, dan laat je het toch gewoon per scooter thuisbezorgen.
Related Articles
IJskoude versie van ‘De Notenkraker’ in De Harmonie
03/01/2017
0
Tientallen schaatsers wagen zich op Ryptsjerksterpolder
06/12/2016
0
Surhuisterveen klaar voor Feanster Maestro
17/11/2016
0
Leave a Reply